Župljani u dijaspori

Upoznajte urednika kolunme ” ŽUPLJANI U DIJASPORI “

“Rođen je 05. lipnja 1984. godine u Dubrovniku. Osnovnu školu završava u Župi dubrovačkoj, a srednju školu pri Ekonomskoj i trgovačkoj školi u Dubrovniku. Godine 2015. završava diplomski studij Mendadžment poslovne Ekonomije u Mostaru.

Već dugi niz godina radi u turizmu. Ljubitelj prirode i outdoor aktivnosti, posebno biciklizma, planinarenja i sportskog penjanja. Svijetski putnik, član HPD Sniježnica, suradnik HGSS stanice Dubrovnik, vijećnik u općinskom vijeću Općine Župa dubrovačka.

U slobodno vrijeme, osim sporta i rekreacije, volontira na brojnim društveno korisnim projektima. Dolazi i stare Župske obitelji Miloslavić, čijih potomaka danas ima gotovo na svim kontinentima. Stoga nečudi njegov interes za brojnom Župskom dijasporom. Kroz rubriku “Župljani u dijaspori”  namjerava  predstaviti naše iseljenike,  prenijeti nam njihove žitotne priče, otkriti čime se bave, koji su im ciljevi te kako gledaju na svoju staru domovinu. Cilj je obnoviti i ojačati veze između moderne Župe i njenih iseljenika.”