IZDVAJAMO Obavijesti

RASADNIK ČIBAČA prima narudžbe sadnica, preuzimanje ispred glavnih vrata

S obzirom na učestala pitanja vezana za nabavu sadnog materijala i presadnica obavještavamo sve građane da se  Rasadnik ”Čibača” prilagodio postojećim uvjetima te je cjelokupni asortiman presadnica povrća, cvijeća te različitih autohtonih voćaka, ukrasnih grmova i trajnica dostupan kupcima.

U dogovoru Zavodom za mediteranske kulture Sveučilišta u Dubrovniku potvrđujemo da se prodaja prema preporukama Stožera za civilnu zaštitu odvija na sljedeći način:

  • Cjenik sa svim dostupnim sadnicama za 2020. godinu nalazi se na Internet stranicama Sveučilišta na linku: http://www.unidu.hr/novost.php?idvijest=11237, na Facebook stranici Sveučilišta te na mrežnim stranicama Općine Župa dubrovačka na linku: https://zupa-dubrovacka.hr/
  • Kupci svoju narudžbu sa svim potrebnim kontakt podacima (ime i prezime, OIB, kontakt broj, e-mail) šalju na e-mail adresu: ivana.paladin@unidu.hr
  • Kupci povratno dobijaju potvrdu o danu i vremenu preuzimanja naručenih sadnica ispred glavnih vrata rasadnika Čibača
  • Prije preuzimanja sadnica kupci moraju uplatiti iznos za naručeni materijal
  • Uplata se vrši isključivo na račun Sveučilišta u Dubrovniku: HR0823400091110135015, OIB: 01338491514, SA NAZNAKOM – UPLATA ZA SADNICE – IME I PREZIME KUPCA.
  • Napominjemo da nema mogućnosti plaćanja neposrednim plaćanjem

Zahvaljujemo se Zavodu za mediteranske kulture Sveučilišta u Dubrovniku na prilagodbi u ovoj izvanrednoj situaciji i omogućavanju nabave potrebnog sadnog materijala zainteresiranim građanima – poručuju iz Općine Župa dubrovačka.

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera i poštuju mjere socijalnog distanciranja i ne zadržavanja na javnim prostorima.

ZMK_cjenik_rasadnik_cibaca