IZDVAJAMO

KONOVIZIJA 2020. Počelo predstavljanje kandidata; Zvekovica i Komaji

Konovizija se održava 21. veljače 2020. godine u Domu kulture na Grudi s početkom u 20 sati uz izravan prijenos na Libertas TV-u, a sudjeluju predstavnici Bani, Cavtata, Čilipa, Drvenika, Grude, Karasovića, Komaja, Kupara, Lovorne, Oboda, Pavljeg brda, Pločica, Poljica, Stravče, Uskoplja i Zvekovice.

Od 14. siječnja počelo je svakodnevno predstavljanje ovogodišnjih kandidata koji konkuriraju za laskavu titulu pobjednika Konovizije.

 

Komaji

Nakon što je dvije godine s velikim uspjehom Komaje predstavljao Vlaho Baule štafetu je ovaj put preuzeo 21-godišnji Andro Crvik koji je pak prošle godine predstavljao žiri Komaja. Referent putničkog prometa zaposlen u Zračnoj luci Dubrovnik te student Međunarodnih odnosa i budući diplomat s ponosom ističe da je rad taj koji ga drži na snazi te ga vodi kroz život, a kada konačno uhvati slobodnog vremena od radnih obveza na poslu i u vinariji posvetit će se svojim hobijima – lovu, skijanju i sviranju gitare iz koje će poteći zvuci domaće zabavne glazbe, prije svega velikog Olivera Dragojevića. Voli poslušati i dobru klapu a svoje pjevačko iskustvo opisat će kao – amatersko.

 

Zvekovica

Slobodno vrijeme je za 43-godišnjeg pravnika Antu – Tonćija Đurkovića gotovo pa nepoznat pojam. Zaljubljenika u glumu koji se drži svoje omiljene uzrečice „Festina lente“ iliti ga „Požuri polako“ mogli ste kao člana kazališne družine Kolarin, čiji je član već dugi niz godina, vidjeti u brojnim predstavama od kojih su mnoge nagrađivane. U krvi mu je i glazba pa osim harmonike, koju će zasvirati u krugu prijatelja, pjeva u crkvenom zboru Župe svetog Nikole u Cavtatu. Nastup na Konoviziji mu neće biti prvi na bini Kristalne dvorane Doma kulture na Grudi s obzirom na to da je baš na tom mjestu 2018. godine pobijedio na svekonavoskom kvizu Konoteci, a na putu do pobjede čak je demonstrirao i svoje glasovne sposobnosti.

 

 

konovizija.com.hr

Oznake