IZDVAJAMO Zdrav život

BOROVITI: 100% prirodni proizvodi pomoć kod astme, bronhitisa, cijelog dišnog sustava i imuniteta kod djece i odraslih!

 

Udahnite prirodu i učinite najbolje za svoje zdravlje, posebno ako imate problema s astmom, bronhitisom, cijelim dišnim sustavom i padom imuniteta, čak i kod obične prehlade i grlobolje. Proizvodi Boroviti su 100% prirodni i zdravi proizvodi  koji vam pomažu očuvati zdravlje i imunitet tijekom cijele godine. Pogodni su za sve uzraste, a djeca ih poseobno vole. Proizvodi Boroviti dobivaju se od borovih iglica s područja parka prirode Blidinje i ne koriste nikakve dodatne preparate osim one KOJE MAJKA PRIRODA DAJE! Boroviti pripravak od borovih iglica u obliku meda, rakija Borovača koja je također proizvod od iglica bora.  Biljna mast odnosno balzam  pod nazivom “Baka Ljuba”  izuzetna je pomoć pri saniranju opekotina na koži i problema s hemeroidima.

Svoju prvu nagradu dobili su upravo u Dubrovniku!

    

https://zupanet.hr/2019/03/25/zupanet-hr-na-regionalnom-summitu-poduzetnistva-srednje-i-jugoistocne-europe-u-dubrovniku/

 

Njihov veliki pokon paket možete osvojiti u našoj nagradnoj igri koja je u tijeku ,DETALJNIJE  možete pronaći na našoj Facebook stranici!

https://www.facebook.com/zupanet.hr/

 

 

 

Detaljnije pogledajte i upoznajte BOROVITI  na www.boroviti.com