IZDVAJAMO Sport

Održan humanitarni turnir župskih ekipa u vaterpolu, za Gogu prikupljeno 2.350 eura

Drugi turnir župskih ekipa u vaterpolu održan je u subotu u Mlinima.

-2. turnir Župskih ekipa u vaterpolu bio je sve ono što smo od njega i očekivali. Veliki broj gledatelja i posjetitelja, dobra atmosfera, navijanje, druženje, zabava i ono što je najvažnije – humanitarni karakter.

Ekipa Srebrenog je ovogodišnji pobjednik turnira Župskih ekipa u vaterpolu te je preuzela primat Župe za 2023. godinu od prošlogodišnjeg pobjednika, ekipe Fun H2O Mlini.

Ali kao što smo već i napisali, najvažniji dio ovog turnira nije rezultat već njegov humanitarni karakter, gdje smo pokazali kako nam u situacijama potrebe zaista nema ravnih! Tijekom trajanja turnira skupljale su se donacije za našu Gogu Knego, a ovogodišnji prikupljeni iznos je 2350 EUR!

Prikupljeni iznos ni mi, kao najveći optimisti, nismo mogli ni zamisliti ali uz pomoć svih posjetitelja turnira uspjeli smo olakšati našoj Gogi njene prve školske dane što nas čini iznimno sretnima i ponosnima.

Ovim putem se želimo zahvaliti svim sponzorima turnira koji su nam zaista puno pomogli u organizaciji kao i svim ljudima dobre volje koji su uskočili i ‘dali ruke’ kako bismo zajedno pomogli našoj Gogi!

Vidimo se dogodine na našem trećem izdanju – poručuju Župske vaterpolo ekipe.