IZDVAJAMO

Nardelli se još jednom zahvalio na podršci i pozvao mještane s biračkog mjesta Petrača da izađu na ponovljene izbore.

Aktualni općinski načelnik Silvio Nardelli još se jednom zahvalio svim Župkama i Župljanima koji su mu dali podršku na prošlonedjeljnim izborima, kao i svim žiteljima Župe dubrovačke koji su izašli na birališta u postotku većem nego ikad.

 

– Želim se zahvaliti svima onima koji su prepoznali dosadašnji rad i ovaj put ponovno dali povjerenje listi Hrvatske demokratske zajednice čiji sam nositelj. Hvala svima onima  koji su, u broju većem nego ikad dosad, ponovno podržali mene kao načelnika Općine. Ostvario sam pobjedu na svih 7 biračkih mjesta diljem Župe dok je naša lista, lista HDZ-a osvojila natpolovičnu zastupljenost u Općinskom vijeću Župe dubrovačke. Posebno veseli činjenica da smo na pojedinim biračkim mjestima zabilježili odličan rezultat.

 

Ukupno sam osvojio 2088  glasova, odnosno 485 glasova više od najbližeg protukandidata. Sretan sam da sam i ovaj put dobio Vaše povjerenje i da ću biti sudionikom svih onih započetih i planiranih projekata koje smo iznijeli u svom programu. – poručio je Nardelli te pozvao sve  mještane koji pripadaju biračkom mjestu Petrača- u zgradi nove škole da ovu nedjelju, 23. svibnja 2021. izađu na ponovljeni izbor za načelnika Župe dubrovačke.

 

– Nažalost, ostaje mali tračak gorčine zbog ponavljanja izbora na biračkom mjestu u zgradi nove škole zbog jednog  listića viška. Temeljem zakonskih odredbi, glasovanje na tom biralištu se mora ponoviti samo za izbor općinskog načelnika.  Uvjeren sam da ćemo i u nedjelju 23. svibnja još jednom potvrditi pobjedu.  Obećavam da ću opravdati svaki glas koji mi je povjeren. Stvaranje bolje Župe za nas je i dalje na prvom mjestu – poručio je Nardelli.