Obavijesti

Nakon 15 godina ponovno otvorena streljana u Srebrenom

Streljanu je otvorio načelnik općine Silvio Nardelli  uz  nazočnost predsjednika Streljačkog društva Ivice Cumeljana,  predsjednika nadzornog odbora društva Iva Vlašića  i nekolicine starijih i mlađih članova društva.

Prostorije nekadašnje streljane bile su u jako zapuštenom i devastiranom stanju te su predstavljale veliki  izazov. Bilo je potrebno dobro zasukati rukave i prionuti poslu, koji su na kraju uspješno i odradili.

U uređenju predsoblja i WC-a te s priključkom vode uvelike nam je pomogla Općina i Komunalno poduzeće Župa dubrovačka, društvo im se velikodušno zahvaljuje jer bez njihove pomoći radovi bi trajali puno duže, poručuju iz društva. Na uređenje streljane utrošeno je 160.000 kn, a radovi su trajali 18 mjeseci.
Streljačko društvo  će organizirati turnir za Dan općine koji će se održati  29.svibnja 2021. u streljani u Srebrenom, naravno uz poštivanje važećih epidemioloških mjera.
Treninzi društva održavaju se utorkom i četvrtkom u vremenu od 18 do 21 sat, a mogu doći svi zainteresirani koji se žele upisati i postati dio tima.