IZDVAJAMO Odgoj i obrazovanje

Projekt župskog vrtića predstavljen na sjednici Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala

Jučer s početkom u 9:00 sati u hotelu Adria održana je 10. Glavna sjednica Parterskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije (PVTR) koju je otvorila zamjenica župana i predsjedateljica PVTR-a Žaklina Marević.

Na sjednici su predstavljeni sljedeći projekti iz područja Europskog socijalnog fonda (ESF) Dubrovačko-neretvanske županije: „Zaželi“, „Opera II“, „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića općine Župa dubrovačka“, „“Web ‘n’ work“, „Mjesto zajednice –razvoj društveno-kulturnog centra Lazareti“, „Regionalni centar kompetentnosti“, „Oblak znanja za otok mogućnosti“ i „Uči dalje“.

Iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka sjednici su prisustvovale ravnateljica Dječjeg vrtića Župa dubrovačka koja je ujedno i voditeljica projektaMarija Jelić te administratorica projekta Marija Kuna koja je na današnjem sastanku prezentirala projekt Dječjeg vrtića općine Župa dubrovačka.

Nakon Glavne sjednice održana je lagana zakuska na kojoj su predstavnici i članovi institucija razmijenili svoja dosadašnja iskustva rada na projektima.