Aktualno IZDVAJAMO Kultura

SVEČANO OTVARANJE U PETAK Što nas čeka prvog vikenda Adventa u Župi

Neka božićna čarolija u Župi započne s veseljem naše dječice, pozivaju Turistička zajednica i Općina Župa dubrovačka na otvaranje Prvog Adventa u Župi dubrovačkoj koji će započeti u petak 13.prosinca u 15 sati na trgu ispred vrtića.

Dva djeda božićnjaka i vilenjaci iz plesnog studia Lazareti svakome djetetu uručit će slatki poklon paket. Program će voditi popularni Emerson, nastupit će Župske Mažoretke i limena glazba, KUD Marko Marojica, a štićenici Centra Josipovac izradit će okvir za slikavanje.

Od 18 sati zabavljat će nas Kvartet Jakov Handabaka, a u večernjim satima DJ Slim & Željko Barač.

U subotu, 14.prosinca program započinje u 15 sati izložbom keramike Društva umjetnika Bruno Bulić u One suite hotelu. Od 15.30 do 17.30 održat će se radionice za djecu u prostorima vrtića nakon čega slijedi nastup plesno-edukativne udruge Convivo. Mažoretke Župe dubrovačke održat će svečani Božićni koncert u Hotelu Sheraton. U bogatom večernjem programu sudjelovat će Klapa Kaše, grupa Amadeus te DJ Slim.

Nedjelju 15.prosinca obilježit će humanitarni prikla party Imaj srce za druge uz prodaju božićnih ukrasa u organizaciji Mladih i obitelji župe sv.Ilara. Slijedi nastup Župskih mažoretki, a večer će nam zagrijati Trio dalmatinske pjesme, grupa Bjelouške te Dj Slim