Aktualno IZDVAJAMO

Pridružite se! U nedjelju velika akcija čišćenja župske obale

Ponovno se povežimo sa zajednicom i prirodom! Pridružite nam se 19. svibnja na velikoj akciji čišćenja! – poziva Grupa građana iz Mlina uz pomoć Aquarius Diving MliniPirate’s Social Club “Gusar” koji u nedjelju od 14 h organiziraju hvale vrijednu akciju čišćenja župskih plaža i obale. Spojite ugodno s korisnim; nedjeljno popodne provedite u prirodi i učinite nešto dobro za okoliš! Svi sudionici nakon čišćenja bit će zasluženo počašćeni roštiljem, a dobru atmosferu dodatno će podignuti i DJ.

Uživamo veliku privilegiju što živimo u ovako lijepom dijelu svijeta i kada je bolje vrijeme da nešto vratimo nego sada? Svi mi uživamo u ljepotama prirode. Bilo da plivamo, trčimo, šetamo pse ili se samo opuštamo. Ako poštujemo prirodu i ona će nas.

Trenutno je veliki problem u svijetu plastika i ostali otpad koje ulazi u oceane, mora i završava na plažama. Pridružite nam se u ovoj akciji i investirajte jedno nedjeljno popodne u prirodu, u skupljanje plastike i ostalog smeća da kako bismo uljepšali naše plaže i obalu, a ujedno se podružite sa svojom obitelji, prijateljima, susjedima..

Okupit ćemo se u 14h u Mlinima kod kafića Gusar i ronilačkog centra Aquarius, dogovoriti se tko ide gdje i u 15h ćemo napasti smeće! Neće mu biti lako! Skupljat ćemo staklo, plastiku i ostalo smeće, a tko zna, možda netko pronađe i kakvo blago. Vraćamo se na mjesto okupljanja u 18h gdje će nas čekati roštilj, a da jadan kuhar ne stoji sam pridružit ćemo mu jednog DJ-a.

Dovedite svoje prijatelje, obitelji, pse, mačke, ma svakoga tko želi pomoći!

 

Fb  RECONNECT – Invest In The Nature/Uloži u prirodu