IZDVAJAMO

Dubravka Šuica ugostila predstavnice Zajednice žena “Katarina Zrinska” u Bruxellesu

Na poziv naše europarlamentarke, gospođe Dubravke Šuice, u sklopu e-visitor programa, predsjednica Županijskog odbora Zajednice žena ‘”Katarina Zrinska” Dubrovačko-neretvanske županije i međunarodna tajnica Zajednice žena, gospođa Marina Sambrailo, nazočila je početkom ožujka u Bruxellesu.

Tijekom posjeta predsjednica Sambrailo u nazočnosti članica Županijskih odbora Zajednice žena “Katarina Zrinska” diljem Lijepe naše upoznala se s načinom rada glavnih institucija Europskog parlamenta.

Ovom prilikom u svoje osobno ime i u ime Županijskog odbora Zajednice žena “Katarina Zrinska” Dubrovačko-neretvanske županije predsjednica Sambrailo zahvaljuje na ukazanoj pažnji i gostoprimstvu gospođi Šuici za vrijeme boravka u Bruxellesu. Veliko hvala i gospođi Luciji Prskalo, voditeljici ureda gospođe Šuice, kao i mladom asistentu, našem vodiču Ivanu. Našoj europarlamentarki želimo mnogo uspjeha u daljnjem radu uz punu potporu članica Županijskog odbora Zajednice žena “Katarina Zrinska” DNŽ na izborima za EU-parlament koji će se održati u svibnju ove godine.