Aktualno IZDVAJAMO

Donatorska akcija “Za djecu” ispred Peveca

Budući da je predbožićno vrijeme, vrijeme darivanja, veselja i ljubavi Mazda Team Croatia, Autoklub Župa dubrovačka i udruga RC modeli Dubrovnik su odlučili 16. prosinca 2018. god. organizirati donatorsku akciju.

Planiramo prikupljanje donacija za  Centar za rehabilitaciju Josipovac u Župi dubrovačkoj i njihove štićenike, koje bi dostavili u stilu Djeda Božićnjaka 23. prosinca 2018. god.

 Želja nam je uljepšati im Božić, te ih razveseliti, a za nas nema ljepšeg poklona od njihovog osmijeha. Također ovom gestom bi htjeli biti za primjer drugima jer živimo u svijetu koji počinje zaboravljati bitne životne vrijednosti koje nas razlikuju od drugih bića na zemlji, na ljubav, humanost, poštivanje i dr…

Donacije koje bi se prikupljale odnosile bi se na proizvode za higijenu, ručnike, sredstva za čišćenje, higijenske maramice, održavanje kao i na neizostavne slatkiše.

Mjesto okupljanja će biti Pevec centar u Župi Dubrovačkoj gdje ćemo izložiti svoje automobile, te će momci iz RC-a dovesti svoja auta na radiokontrole s mogučnošću da se provozaju. Događaj će se odvijati u Nedjelju 16. prosinca u toku jutra i dana od 9:00 do 13:00.

S obzirom da Mazda Team Croatia donatorsku akciju provodi diljem Hrvatske u suradnji sa ostalim Autoklubovima i udrugama nadamo se velikom odazivu i podršci te pozivano ljude da se okupe u što većem broju!