Aktualno IZDVAJAMO Sport

Sport caffe Čibača herojski završila nastup na Kutiji šibica

Ekipa Sport caffe Čibača – Župa dubrovačka – Arriva nakon dvije uvjerljive pobjede danas je izgubila od lanjskih finalista – Restorana Sofra za koju su nastupali mnogi bivši igrači s prvoligaških travnjaka (Vlaović, Tokić, Čordaš, Ćaćić, Bičanić, Škrinjar). Sudeći po samim imenima koja su nastupala za Sofru, ovo je bio dvoboj Davida i Golijata. Susret za naše nogometaše nije počeo najbolje; već u 8. minuti susreta ostali smo bez ponajboljeg igrača Miljenka Meštrovića koji je morao napustiti teren zbog ozljede, ali naši su se borili do samog kraja i herojski izgubili sa 3:1.

SOFRA -SPORT CAFFE ČIBAČA-ARRIVA  3:1 (1:0)

Za Sofru su nastupali: Mario Tokić, Darko Čordaš (28), Miroslav Bičanić, Vjekoslav Škrinjar, Edin Hukanović, Mario Marasović, Josip Kupreškić (3, 30), Goran Vlaović, Frane Ćaćić.

 

Za Sport caffe Čibača -Ariva su nastupali: Boris Raić, Joško Atijas (39), Dragan Palameta, Nino Kulaš, Robert Bender, Ivica Karabogdan, Ile Katić, Miljenko Meštrović, Mario Puljić , Mario Raguž.  Voditelj: Igor Guljelmović.

 

Voditelj Igor Guljelmović se u ime Sport caffea Čibača zahvalio igračima koji su ostavili srce i dušu na terenu u ove tri utakmice kao i svim navijačima što su našli vremena i srdačno bodrili Sport caffe Čibaču.