Aktualno IZDVAJAMO Sport

Najava: Funova srca 2018

“Dragi ljudi,

Ovim putem Vas pozivamo da se pridružite osmoj humanitarnoj zabavi Fanova Srca, te proslavi 31. godine postojanja FUN-a u Mlinima na plivalištu 04.08. od 17:30 sati. Kao i do sada, odigrati će se prvo kolo Divlje lige, a domaćin FUN H2O će se sastati s jednom od ekipa Divlje lige u 20:30. Nakon čega nas očekuje zabavni program koji se sastoji od sljedećih bandova:

J.o.k.s band
Za nezaboravan tulum sastavljen od ex yu i domaćih hitova, kako i dolikuje ovakvom spektaklu će se pobrinuti J.o.k.s band,sastavljen od vrhunskih glazbenika koji su svirali sa Ninom Badrić, Letećim odredom, Frajlama,Terezom i mnogim drugim. Predvođen sa jednim od najboljih zabavljača na ovim prostorima Sandrom Majstrovićem (o njemu je dovoljno je reći da je jedini nastupao za Vatrene poslije dočeka na Trgu).

Zinedine Zidane
Za gust svih ljubitelja žešćeg zvuka ekskluzivno,za ovo priliku, se ponovno okuplja poznata splitska reggae,rock, funk atrakcija – Zinedine Zidane, koja će osim svojih dobro poznatih hitova i rock obrada premijerno odsvirati i nove pjesme “4 banke” i “Dentjera”.

Prihod od prodaje majica, hrane i pića, kao i do sada ide u humanitarne svrhe, te se nadamo Vašem odazivu u što većem broju.

Dođite i osjetite kako kucaju Funova Srca !!

Udruga Vaterpolo amatera FUN H2O Mlini

Napomena: promet od Caffe Bara “G“ prema Mlinima biti će zatvoren od 14,00 – 01,00.”

službeni FB event  Funova srca 2018