Aktualno Obavijesti

Terenska izmjera od 26.06 do 01.08(Klokurići, Krstac, Pod Križem i Trgovište)

 

Obavještavamo stanovnike Općine Župa dubrovačka da će djelatnici Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. od 26. lipnja do 01. kolovoza 2018. godine obavljati terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima u dijelu Općine Župa dubrovačka – ulice: Klokurići, Krstac, Pod Križem i Trgovište. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru, prikupljati će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike nekretnina za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Općine Župa dubrovačka bude bolje i učinkovitije.

Za sve potrebne informacije, slobodno se obratite u Općinu Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno ili na tel. 020/487-470.