IZDVAJAMO Županija

Ožujak u Centru za poduzetništvo: na radionicama se tražilo mjesto više

Centar za poduzetništvo u ožujku je ponudio niz edukativnih radionica, obilježen novim korisnim spoznajama.

Tako je kroz 3. mjesec diljem županije održano pet radionica. U poduzetničkim inkubatorima u Dubrovniku i Pločama polaznici su učili o Chat GPT-u, jednom od najnovijih dostignuća u umjetnoj inteligenciji. Ova tehnologija je budućnost i važno je naučiti iskoristili njegove mogućnosti u povećanju razine produktivnosti, inovativnosti i konkurentnosti.

U Dubrovniku su polaznici na radionici LinkedIn i umrežavanje imali priliku naučiti kako iskoristiti moć LinkedIn-a za unapređenje poslovanja i ostvarivanje profesionalnih ciljeva te su dobili konkretne savjete kako se istaknuti na konferencijama, poslovnim sastancima ili drugim događajima.

U Pločama i Veloj Luci održane su radionice posvećene paušalnom oporezivanju, a polaznicima je predstavljena i besplatna inovativna PaushApp aplikacija za samostalno vođenje računovodstva paušalnog obrta. Aplikacija je proizašla iz dugogodišnjeg iskustva djelatnika Centra za poduzetništvo te je u potpunosti prilagođena poduzetnicima koji teže bržim i jednostavnijim rješenjima. Radionica u Veloj Luci održana je u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sudjelovanje na radionicama Centra, ne samo da pruža edukaciju, već i priliku za izgradnju korisnih poslovnih kontakata i inspiraciju za daljnje poduzetničke pothvate. Sve radionice su besplatne, a predavači su stručnjaci u svojim područjima.

Centar nastavlja s organizacijom inspirativnih radionica koje će dodatno obogatiti vaše poslovno putovanje. Sve informacije o nadolazećim radionicama dostupne su na web stranici Centra www.czp.hr.

Neka vaše ideje budu pokretač, a radionice Centra za poduzetništvo potpora na putu do uspjeha.