IZDVAJAMO Obavijesti

Obnova dokumentacije korisnika stalne novčane pomoći Općine Župa dubrovačka

U tijeku je prikupljanje dokumentacije za ostvarivanje prava iz Odluke o socijalnoj skrbi Općine Župa dubrovačka u 2023. godini.

Osobama koje su u 2022.godini primale stalne novčane pomoći, prava su prestala vrijediti  31.12.2022., a u svrhu ostvarivanja novih prava i izdavanja novog rješenja za 2023.god., svim korisnicima (osobama preko 65 godina bez ikakvih primanja , djeci bez jednog roditelja ,  umirovljenicima čila mirovina ne prelazi 199,08 eura , umirovljenicima čija mirovina ne prelazi 238,90 eura, korisnicima prava na tuđu pomoć i njegu, osobne invalidnine i zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb Dubrovnik ) na kućnu adresu poslana je pisana obavijest u kojoj se isti mole da dostave potrebnu dokumentaciju. 

Također pozivamo i sve one mještane koji su u međuvremenu stekli uvjete da se jave u Općinu kako bi ostvarili svoja prava.  

Kako bi ostvarili pravo mjesečnih novčanih naknada za 2023. godinu, popunjeni zahtjev sa potrebnom dokumentacijom korisnici trebaju dostaviti u Općinu Župa dubrovačka, najkasnije do 28. veljače 2023. g; svakog radnog dana u vremenu od 9-12 sati.