IZDVAJAMO Konavle

EDUKACIJA: „Razvoj novih turističkih proizvoda u ruralnom turizmu- od ideje do realizacije“

Agroturizam Konavle, uz potporu Ministarstva turizma i sporta, ciklusom edukacija nastavlja projekt “Nova generacija za novi razvojni koncept ruralnog turizma” namjenjen onima koji će novom energijom, uz prihvaćanje suvremenih trendova i tehnologija biti pokretači daljnjeg razvoja ruralnog turizma u Konavlima.

U subotu i nedjelju,  4. i 5. veljače 2023. održat će se prva edukacijska tema: “RAZVOJ NOVIH TURISTIČKIH PROIZVODA U RURALNOM TURIZMU – OD IDEJE DO REALIZACIJE” predavača Željka Treznera s početkom u 17 sati. Edukacije će se održati u Samostanu sv. Vlaha, Pridvorje u dvorani na katu.

Tema je namjenjena svima onima koji se planiraju baviti ruralnim turizmom ili žele proširiti svoje poslovanje, a još ne znaju kako. Predstavit će se prikaz procesa osmišljavanja održivih turističkih proizvoda u suvremenom ruralnom turizmu (prvi dan), te prijedlog inovativnog koncepta turističkog proizvoda u Konavlima (drugi dan).

Predavač: Željko Trezner, mag.rel.int. et dip. stručnjak je s poslovnim iskustvom duljim od 25 godina u turizmu. Uspješno povezuje teorijske osnove s praktičnim rješenjima. Predaje na visše visokih škola u Hrvatskoj ali je i međunarodni konzultant. Savjetnik je Upravnog odbora UHPA, direktor Centra za odgovorni turizam i direktor Ferial d.o.o.. Vodio je i radio na mnogim domaćim i međunarodnim projektima te obnašao različite funkcije udrugama povezanim s turizmom kao što su: EURHODIP, ECTAA i SKAL.

Edukacije su besplatne za sve sudionike.  Stoga, dođite i kreirajmo zajedno našu budućnost!