IZDVAJAMO Konavle

SVAKA ČAST! Hvalevrijedna akcija Humanitarne organizacije Cavtat 1950 za potrebite Konavljane

Humanitarna organizacija Cavtat 1950 organizirala još jednu hvalevrijednu akciju pilanja i cijepanja drva za obitelji lošeg imovinskog stanja u Konavlima.
-Krenula je još jedna akcija, ekipa je krenula u pilanje i cjepanje drva za obitelji lošeg imovinskog stanja u Konavlima. Zasukali smo rukave i krenuli te već prva dva dana prikupili dobar dio. Ukoliko imate susjeda ili nekoga tko nije u mogućnosti kupiti ili spremiti drva za nadolazeću zimu, javite nam se. Imamo već dosta za spremiti jer je situacija sa koronom samo pogoršala stanje starijih ljudi u Konavlima, ali potrudit ćemo se da svakome dostavimo koliko budemo u mogućnosti. Naše košare će također, uskoro biti u trgovinama za prikupljanje namirnica kao i prošle godine. Bliže nam se blagdani i ne dozvolimo da itko bude nesretan i da mu je blagdanski stol prazan.
Naša dobra duša Romana Zglav i udruga Srcem za Konavle će opet organizirati i koordinirati financijama te Vam i ona sprema dosta iznenađenja i lijepih stvari za naše sumještane.
Budite u toku i pratite nas na našoj stranici, a mi ćemo vas izvještavati o svemu-napisali su na svojoj stranici na Facebooku .