Aktualno IZDVAJAMO

Još jedne”Šetnje kroz povijest Mlina” na hrvatskom jeziku u srijedu 4. kolovoza FOTO/VIDEO

U srijedu 4. kolovoza 2021. s početkom u 19 sati organizirat će se još jedne “Šetnje kroz povijest Mlina” na hrvatskom jeziku. Događaj je besplatan za sve sudionike i nije se potrebno prethodno najavljivati. Okupljanje je ispred donjeg ulaza u hotel Astareu (kraj unutrašnjeg bazena i wellness centra), a predviđeno trajanje programa je sat i trideset minuta.
Podsjetimo, „Šetnje kroz povijest Mlina“ novi suturistički sadržaj u Župi dubrovačkoj koji je već na samom početku izazvao veliki interes domaćih i stranih gostiju. Riječ je o događaju kojeg organizira TZ Župa dubrovačka gdje se kroz organizirane obilaske povijesnih lokaliteta posjetiteljima otkrivaju brojne zanimljivosti našeg mjesta. Inicijator i voditelj programa je Vedran Mezei, autor romana „Treći ključ“ čija se radnja velikim dijelom odvija upravo u Mlinima.
„Povijesne šetnje“ nastavljaju se svake subote na engleskom jeziku sve do kraja kolovoza s početkom u 10 sati. I program na engleskom jeziku je besplatan za sve zainteresirane i nije se potrebno prethodno najavljivati. Iz TZ-a poručuju kako će se do kraja ljeta održati još jedna „Šetnja“ na hrvatskom, a o točnom terminu izvijestit će nas naknadno.