IZDVAJAMO Obavijesti

Održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Općine, za predsjednicu izabrana Marija Begović

Na sjednici Općinskog vijeća održanoj  9. veljače 2021. godine donesena je Odluka o izboru članova Savjeta mladih Općine Župa dubrovačka u koji su izabrani Marija Begović, Renata Ivanković, Stjepan Lonza, Antonija Lučić i Ivan Sambrailo te njihovi zamjenici.

 

Danas je u općinskim prostorijama održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Općine Župa dubrovačka na kojoj su članovi Savjeta mladih potpisali svečane prisege kojim su prisegli da će dužnost obnašati savjesno i odgovorno pridržavajući se Zakona i Ustava.

 

Za predsjednicu  jednoglasno je izabrana Marija Begović, a za zamjenicu predsjednice Renata Ivanković.

Zamjenik općinskog načelnika, gosp. Mirko Maslać uputio je čestitke svim članovima Savjeta mladih, te  izrazio svoju zahvalnost i podršku budućem radu Savjeta.

Član Savjeta ima pravo i dužnost nazočiti sjednicama i sudjelovati u radu istoga. Svaki član Savjeta može podnositi prijedloge, a prihvaćene prijedloge Savjet daje Općinskom vijeću na razmatranje i odobravanje. Ovim se nastoji uključiti mlade u javni život Općine Župa dubrovačka kako bi se zauzeli za svekoliki napredak života u našoj zajednici.