IZDVAJAMO

Održan 40. Županijski odbor HDZ-a u Sheratonu uz nazočnost premijera Plenkovića

 

U hotelu Sheraton jučer popodne je održana 40. sjednica Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko neretvanske županije kojoj je nazočio i predsjednik stranke premijer Andrej Plenković, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica.

Sastanak je otvorio predsjednik županijskog HDZ-a i saborski zastupnik Branko Bačić te pozdravio nazočne načelnike, gradonačelnike te ostale članove Županijskog odbora. Premijer Plenković se obratio nazočnima osvrnuvši se na aktualnu političku situaciju.
Na kraju sastanka nazočnima se obratio i predsjednik Općinskog odbora Župa dubrovačka Lovorko Klešković, te izrazio zadovoljstvo što se ovaj sastanak uz nazočnost premijera održao u hotelu Sheraton, na mjestu nekadašnjeg hotela Orlando gdje je prije 30 godina, 25.ožujka 1990. osnovan župski ogranak stranke. – Zbog situacije s koronavirusom  tu obljetnicu nismo mogli proslaviti, te nam je posebno drago što se ovaj sastanak održao baš ovdje – rekao je Klešković.