IZDVAJAMO Konavle

Vlaho Mihatović novi/stari predsjednik Lovačkog društva Konavle

U subotu, 18. srpnja 2020. godine u Domu kulture na Grudi održana je izborna skupština Lovačkog društva Konavle na kojoj se, osim redovnog dnevnog reda i izvještaja za predhodnu godinu, birao i predsjednik LDK. Usprkos situaciji s epidemijom Covid-19 na skupštini je nazočilo 137 članova.

Sudionike skupštine pozdravili su dva kandidata za predsjednika LDK, Vlaho Mihatović i Mijo Uroš koji su ujedno i  predstavili svoje programe.

Za predsjednika Lovačkog društva Konavle potvrđen je Vlaho Mihatović koji je s 74 glasa bio bolji od Mija Uroša (60 glasova).  Jedan listić bio je nevažeći, a dva člana su napustila skupštinu i nisu glasovali.

Uz predsjednika, ranije su izabrani te potvrđeni kandidati za upravni odbor LDK: Ivica Jozović, Mato Paljetak, Mijo Uroš, Ivo Miljanić i Josip Čupić, te njihovi zamjenici Vlaho Bego, Ante Grepo, Mato Struić, Luko Pavlin, Stjepan Obradović.

Stegovni sud LDK: Maro Dabo, Jerko Vidak, Perica Sekondo, Ante Lončar i Niko Hendić.

Skupština Lovačkog društva Konavle održana je uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, LDK je osiguralo medicinske maske za sve članove koje su se dijelile na ulazu Doma kulture na Grudi.