IZDVAJAMO Odgoj i obrazovanje

VAŽNA poruka za roditelje iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka

Poštovani roditelji,

pred nama je svakako neizvjesno razdoblje trajanja pandemije, čiji će tijek zasigurno ovisiti o poštivanju propisanih mjera. U ovim izvanrednim okolnostima prisilno smo prekinuli neposredan rad u vrtiću i razišli se bezpozdrava i dogovora o daljnjoj komunikaciji.Prisilno su se promijenile navike, način života djece, Vas roditelja, a i svih nas. Vjerujemo da i u ovim neizvjesnim trenucima”radosno” provodite vrijeme kod kuće sa svojom djecom.
Moguće je da nam svima u novonastaloj situaciji ponestane, ponekad,ideja i sadržaja.

Od samog početka u našem vrtiću promišljamo o tome kako, i na kojinačin, pomoći djeci i Vama da lakše prebrodite ovo zahtjevno razdoblje.

Sad u ovom trenutku kao oblik komunikacije na daljinu koristit ćemo: web stranicu vrtića, telefon u dežurstvu i e-mail adresuvrtića. Kao dodatnu pomoć na web stranici nudimo Vam i nudit ćemo u narednom periodu sve što je vezano za vrtić, djecu iVas roditelje. Objavljivat ćemo sve odluke Civilnog stožera iOsnivača, odluke vezane za rad i početak rada vrtića, cijenuvrtića…(sve sadržaje vezane za organizaciju vrtića).Nudit ćemo Vam i edukativne materijale, razne linkove (neke smo i već ponudili), zabavne sadržaje, smjernice koje potičuučenje, korisne informacije i sve što je vezano za djecu od jednegodine života do polaska u školu, koje možete biratiprema svom interesu.

Osim stručnog tima i ravnateljice, svoje vještine i znanja stavit će na raspolaganje i odgojiteljice.

Poruka je: čitajte web stranicu Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

Također, možete koristiti telefon u dežurstvu: 020/ 485 – 029 svakim danom od 7 do 15 sati. Upite, kao i povratne informacije možete slati na e-mail adresu: vrtic.zupa@gmail.com, kao i do sada. Na gore navedeni telefon i

e-mail adresu možete tražiti i psihološki savjet svaki dan.

Budite pozitivan primjer poštivanja naputaka Kriznog stožera s vjerom uprolaznost krizne situacije i ako ikakomožete “ostanite doma”.

 

Ravnateljica i stručni tim Dječjeg vrtića Župa dubrovačka