IZDVAJAMO Konavle

Sedmero zaposlenika Zračne luke pozitivno na koronavirus

Nisam iznenađen, ali sam duboko potresen viješću da je čak sedmero zaposlenika ZL u Čilipima pozitivno na koronavirus.

Svima onima koji su mislili “pa neće to mene”, ako ovo nije dokaz da se moraju opametiti i ostati doma ne znam što vam više treba!
Apeliram na vas i molim vas da budete heroji tako da ostanete doma.
Ovo nije godišnji odmor, ovo je izvanredno stanje koje mijenja sliku svijeta, Hrvatske i naše općine – poručio je Božo Lasić, načelnik Općine Konavle.

Jedan zaposlenik Zračne luke objavio je status na facebooku kojeg prenosimo u cijelosti:

Dragi moji prijatelji i poznanici,
nažalost jutros mi je javljeno da sam i ja + na covid19, uz moje spremačice. Testirali smo se jučer, kao dio zaposlenih sa Zračne luke Dubrovnik. Pošto nisam imao kontakta s našom prvo-oboljelom djelatnicom, virus sam vjerovatno “pokupio” u lokalnom prijenosu, a osim simptoma kašlja i neznatne 1 dnevne temperature drugih simptoma nisam imao.
Prvotno se ispričavam svima vama što sam iz neznanja bio aktivan, radio na poslu ili s nekim pričao u mjestu. Molim sve vas koji ste bili sa mnom u kontaktu zadnjih 10 dana da ostanete doma u samoizolaciji, da izbjegnemo širenje ovog virusa! Nadam se da nisam nikoga zarazio, te ukoliko ne osjetite nikakve simptome u narednih 7-10 dana ste ok! A to vam svima zelim!! Drž te mi se svi i sigurno ćemo pobijedit koronu!!