Aktualno IZDVAJAMO

BESPLATAN ULAZ na najbolji open air beach party

Coconation je jednodnevni open air festival elektronske glazbe koji se odvija u Platu na prostoru plaže Coco beach bara.
Ovogodišnji Coconation održati će se 03.08., a njegov interaktivni program započet će u 13h i trajat će cijeli dan. Na stage će se popeti i megapopularni Freemasonsi kao headliner festivala u pratnji domaćih i regionalnih zvijezda.
Ulaz na festival je BESPLATAN.
Line-up
Freemasons
Audiometric
Dj Petra
Dj Speed
Dj Djivo
Dj Nigel
Drumjay – udaraljke 
Lidija P – vokal 
Boris time – violina
Jakša Jordes/J.J & his Robotics-saksofon

Događaj će uveličati i najbolji koktel majstori u našoj regiji Leo Bautović i Mario Saulan!

Rezervacije stolova putem Facebooka ili porukom na broj mobitela: 095/ 353-7057.
Uz rezervaciju je obavezno i uzeti bocu žestokog pića.
Rezervacija stola zahtjeva dolazak do 15:00 h 03.08.2019.

Opremite se kupaćim kostimima, dobrim raspoloženjem i budite spremni za najbolju dnevnu zabavu ovog ljeta!

Freemasons

Freemasonsi su engleski DJ dvojac iz Brightona, East Sussex (Engleska). Dvojac se sastoji od producenta Russell Small i James Wiltshire. Freemasonsi su objavili dva Shakedown mix albuma i vlastiti album naziva „Unmixed“ s kojim su opet uspješno osvojili inozemne top ljestvice i plasirali se među najboljih deset sa šestim po redu hitom „Heartbreak“ (Make me a dancer), duet sa Sophie Ellis -Bextor. Njihov uspijeh doveo ih je do mnogobrojnih svjetskih gaža, od Ria do Seoula.

Audiometric

Lane je započeo svoju karijeru DJ-a 1997. u klubu Arsenal, a nedugo nakon počeli su mu pristizati pozivi za gaže po cijeloj Hrvatskoj i regiji, gdje je imao priliku svirati sa cijenjenim Dj-ima kao što su Fatboy Slim, Carl Cox, Terry Francis, Darren Emerson, Lissat & Voltaxx, Roger Sanchez, Fedde Le Grand i mnogi drugi.
2010. Lane postaje resident DJ i Program direktor Culture Club Revelin.

DJ Petra

DJ Petra započinje svoju karijeru 2013. u jednom od poznatijih hrvatskih klubova, Culture Club Revelin, gdje je imala prilike svirati sa velikim DJ imenima poput Freemasons, The Shapeshifters i The Toolroom team. Njezina najznačajnija gaža zasigurno je bila 2013. u Sarajevu gdje je nastupala na Sarajevo Film Festivalu Summer lounge bar.
2015. postaje resident DJ Coral Beach Cluba.

DJ Speed

Tijekom svoje karijere, koja je započela 2000. godine u Botafogo klubu, Speed je surađivao sa mnogim cijenjenim svjetskim DJ-ima i izvođačima kao što su: Fatboy Slim, Carl Cox, Martin Solveig, LMFAO, Axwell, Sebastian Ingrosso, Boy George, Nervo, Paul Van Dyk i mnogi drugi. Njegov rad i trud doveli su ga na pozornicu Culture Club Revelina, kluba koji spada među 100 top klubova u svijetu. Tamo je ostao kao resident DJ i stage menadžer do današnjeg dana.

DJ Djivo

Djivo Bjelančić, DJ i producent iz Dubrovnika, dijelio je pozornicu sa poznatim velikanima kao što su Axwell, Ingrosso, Fedde Le Grand, Sander Van Doorn i mnogi drugi. Radi kao resident DJ u Culture Club Revelin od kada je imao samo 15 godina!

Jakša Jordes (Sax)

1995. sa Psihomodo popom prvi puta nastupa ispred više od devet tisuća ljudi. Slobodnim improvizacijama u nastupima uz house i electro DJ-e privlači pažnju stranih izdavača, a
2009. godine, nastupa sa poznatim house DJ-om Roger Sanchezom u Sarajevu i time postiže popularnost u cijeloj regiji.

Lidija P.

Lidija Paulin, magistar Violončela, članica je Sarajevske filharmonije od 2014. godine. Suradjivala je s Dinom Merlinom, Zdravkom Čolićem, Letu Štuke, Sarajevo Jazz Guerrilla i mnogim drugima. U posljedne vrijeme ulazi i u žanr elektronske (House) muzike i rame uz rame sa DJ DRUMJAY-om energično prave atmosferu u raznim klubovima u BiH , HR i šire.

DRUMJAY

Fj Aki sarajevski je perkusionist, DJ i multi prekusion performer. Školovao se na muzičkoj Akademiji u Sarajevu, odsjek udaraljke. Svoju karijeru započeo je kao muzičar specijalist na udaraljkama, a do sada je svirao sa Davidom Moralesom,Jean Marie Kone,Jamiroquai i mnogim drugim.
2010. počinje sam miksati muziku i ostvaruje krarijeru kao DJ Aki The Drum u mnogim klubovima u regiji i šire.

Boris time (Violina)

Već u 6oj godini života započinje njegova veza sa muzikom i violinom. Nakon Akademije Umjetnosti završava Master Studije na violini u Novom Sadu, a 2014. započinje ozbiljan angažman sa stranim i domaćim DJ-evima. Svoj talenat je pokazivao na mnogobrojnim pozornicama, a neke od najznačajnijih su Exit festival u Novom Sadu, Green love i Soundlover.

Coconation2019 pridružio se inicijativi za Mariju Nikoletu Đivanović. Na šanku Coco beach bara nalazit će se dvije kutije u kojima će se prikupljati donacije za Ninine zdravstvene potrebe. Kako je ulaz na Coconation2019 besplatan molili bi vas da, ako to možete, donirate nešto i time pridonesete ovoj inicijativi.