Aktualno IZDVAJAMO Obavijesti

Anamarija Kusalo nova direktorica Turističke zajednice Župa dubrovačka

Na ponovljeni natječaj za izbor novog direktora TZO Župa dubrovačka javilo se ukupno 11 kandidata, a u konačnici je njih osmero zadovoljilo tražene uvjete. U utorak je Vijeće TZ tajnim glasovanjem bodovalo kandidate te su izabrana tri kandidata s najvećim brojem glasova. Njima je omogućen dodatni krug natjecanja održan danas pred Vijećem Turističke zajednice. Ovaj put kandidati su multimedijalno predstavili svoj program rada i viziju razvoja turizma na području Župe dubrovačke – kazao je Silvio Nardelli.

U konačnici izabran je kandidat koji je osvojio najveći broj glasova. Radi se o gospođi Anamariji Kusalo, inače rođenoj Župki koja živi u gradu Dubrovniku. Ima VSS, govori više jezika te posjeduje višegodišnje iskustvo rada u turizmu na raznim poljima.

Držim da su sva tri kandidata koja su ušli u završni krug natjecanja bila izuzetno kvalitetna i izborom bilo kojeg od njih ne bismo pogriješili – zaključio je Silvio Nardelli, načelnik Općine Župa dubrovačka i predsjednik Turističke zajednice.

 

U završnom krugu natječaja za novog direktora TZO Župa dubrovačka Joško Pulić, Nikolina Pavić i Anamarija Kusalo