Aktualno IZDVAJAMO

OBJAVLJEN DATUM ODRŽAVANJA KONOVIZIJE 2020. Prijave do 31.listopada

Treće izdanje Konovizije održat će se u Kristalnoj dvorani Doma kulture na Grudi 21. veljače 2020. godine s početkom u 20 sati. Odlučio je tako organizacijski odbor Konovizije koji je ujedno odredio format natjecanja iduće Konovizije, kao i datume ostalih pratećih događanja.

Za razliku od Konovizije 2019, koja se sastojala od polufinalne i finalne večeri, iduće izdanje Konovizije će imati samo finalnu večer čiji će se broj sudionika odrediti, sukladno pravilniku Konovizije, po završetku prijava. U slučaju većeg broja prijava organizator će napraviti selekciju pri čemu će eventualni predstavnici osam najbolje plasiranih mjesta s Konovizije 2019 (Mikulići, Zvekovica, Komaji, Obod, Radovčići, Cavtat, Zastolje i Poljice), predstavnici debitantskih mjesta kao i predstavnik gostujućeg mjesta koje će, podsjećamo, doći iz Župe dubrovačke, imati osigurano mjesto u finalu.

Program Konovizije 2020 službeno počinje 1. kolovoza 2019. kada počinju prijave za natjecanje koje će potrajati a prijave za Konoviziju završavaju 31. listopada. Konačan broj finalista, kao i imena mjesta i naselja koja će sudjelovati u finalu, organizacijski odbor Konovizije objaviti će 8. studenog.
Službeno predstavljanje kandidata, kao i izvlačenje redoslijeda pjevanja, održat će se 7. veljače 2020. godine uz, kao i prošle godine, live stream na Facebook stranici Konovizije. Veliko finale je, kao što smo već spomenuli, na rasporedu 21. veljače s početkom u 20 sati.

Konovizija 2020 raspored:
1. kolovoza 2019. Početak prijava
31. listopada 2019. Završetak prijava
8. studenog 2019. Objava finalista
7. veljače 2020. Konovizija Warm up party i izvlačenje redoslijeda nastupa
21. veljače 2020. Finalna večer Konovizije

 

TKO ĆE PREDSTAVLJATI ŽUPU DUBROVAČKU NA SLJEDEĆOJ KONOVIZIJI?