Aktualno IZDVAJAMO Uncategorized

TKO ĆE PREDSTAVLJATI ŽUPU DUBROVAČKU NA SLJEDEĆOJ KONOVIZIJI?

S obzirom na veliku popularnost Konovizije na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije praksa nastupa gostujućeg mjesta na Konoviziji nastavit će se i dalje, a nakon Mokošice, koja je probila led, gostujuće mjesto na Konoviziji 2020.g  doći će iz Župe dubrovačke!

Nakon desetljeća rivaliteta između dvije susjedne općine, Konovizija će pokazati zašto se govori kako Konovizija spaja ljude, te će u najzabavnijem pjevačkom natjecanju na našim prostorima spojiti jedno raspjevano župsko mjesto s jednako tako raspjevanim Konavlima.

A odluku koje će mjesto nastupiti kao gostujuće mjesto, koje podsjećamo nastupa po jednakim pravilima kao i konavoska mjesta, na trećem izdanju Konovizije, te tko će ga predstaviti donijeti će portal ŽupaNet.hr. Naime, za razliku od konavoskih mjesta koja se prijavljuju direktno organizatoru Konovizije, Župljani koji bi se htjeli okušati na jedinstvenom spektaklu prijavljivat će se ŽupaNetu. Pripremamo vrlo zanimljiv odabir mjesta koje će imati čast biti prvo (sigurni smo ne i posljednje) župsko mjesto na Konoviziji, kao i njegova predstavnika. O više detalja obavijestit ćemo vas uskoro…

 

Željni ste dobre zabave i imate fantastičan “GLAS i STAS”? Mi čekamo baš na Vas..

Godine naravno NISU BITNE i zato brojimo dane sitne.

Uživajmo zajedno do kapi zore jer lijepo je biti dio Konovizije ove.

Vjerujmo notama glazbe i srca jer to je jedino što uvijek kuca

 

Vaše prijave uz osobne podatke (ime i prezime, mjesto i broj mobitela) već od danas možete poslati na našu e-mail adresu: zupanet.hr1@gmail.com ili u inbox naše facebook stranice.

 

#glazbajesreća #vizijadobreglazbe #notasreće #ŽupaNet #Konovizija