Aktualno IZDVAJAMO

Humanitarni Eko cross u nedjelju

Povodom dana Općine Župa dubrovačka Udruga Kurenat organizira tradicionalni humanitarni Eko cross koji će se održati 26. svibnja 2019. s početkom u 17:00 sati i to šesnaesti put za redom.
Cross započinje ispred crkve u Mandaljeni, a završava na gumnu u parku Striježice. Trči se od Mandaljene, preko Mljekare do stare škole, gdje se skreće prema Kuparima. Ispod pothodnika u Kuparima će svi natjecatelji dobiti ðŸ™‚ , kojim dokazuju sudjelovanje u potpunosti. Dolaskom na cilj najbolje očekuju medalje, a ostale sudionike mogućnost dobivanja nagrade.
Ovom prilikom se prodavaju majice po cijeni od 40,00 kn u caffe bar-u Kolarin i Gusar. Prikupljena sredstva doniraju se nekoj župskoj obitelji kojoj je to prijeka potreba.
Na ovaj način se pokušava pomoći potrebitima, a i sudjelovati u očuvanju i promicanju kulturnog, ekološkog i sportskog bića Župe dubrovačke.

Naime, Kurenat je nevladina i neprofitna udruga koja svake godine organizira niz aktivnosti kojima se obogaćuje kulturni, zabavni, sportski i ekološki program na području općine Župa dubrovačka.

Sudionici bi trebali doći barem pola sata ranije, kao bi ih evidentirali i dali im startni broj.