IZDVAJAMO Sport

KSW 49: Račić protiv Polityla sutra na RTL-u

Prijenos spektakla najjače europske MMA organizacije bit će uživo na RTL-u, a borba Račića i Polityla u bantam kategoriji (do 61 kg) na rasporedu je u prijenosu oko 23.35 sati. Pročitajte najavu te pogledajte video.

Osim Roberta Soldića, u KSW 49. 18. svibnja u Ergo Areni u Gdańsku sudjeluju još dva sjajna hrvatska borca, Antun Račić i Erko Jun. Račić će se u bantam kategoriji boriti protiv Pawela Polityla i susret ćemo moći gledati na glavnom kanalu RTL-a od 23.35 sati, dok Juna u teškoj kategoriji čeka Akop Szostak.

Poljak Pawel Politylo (4-1) već se jednom borio protiv Dubrovčanina Račića (22- 8- 1)  krajem 2017. u KSW 40., kada je “Račić  podijeljenom odlukom sudaca trijumfirao. No Poljak je nakon poraza protiv Račića zaredao četiri pobjede pa će biti jako zanimljivo vidjeti kako sada stoje stvari. Naravno, i naš Dubravčanin je u sjajnoj formi i u pobjedničkom nizu (četiri pobjede zaredom), pa možemo očekivati žestok i neizvjestan susret, u kojem vjerujemo u razornu moć našeg “Killera”