Aktualno IZDVAJAMO Sport

Pročitajte što nas novo čeka u ovogodišnjem Turniru župskih mjesta

Čarobna 2018.godina je za nama, ona nam je dala srebro zlatnog sjaja u Rusiji, ona je prekinula desetogodišnju domimaciju osvajanja Zlatne lopte dvojice vanzemaljaca upravo s našim Lukom, te pobjedu nad Francuzima u finalu Davis Cupa i to u njihovom Lilleu, čime smo im bar malo vratili za silne rukometne poraze, kao i ovaj posljednji Mundijalski. Sve u svemu, povijesna godina podvučena debelom crtom.
 Ne možemo znati hoće li se ova spektakularna godina ikad ponoviti, ali zato vam možemo obećati da će spektakala na župskim parketima i van njega u ovoj definitivno biti.
Kreće još jedan u nizu Turnira župskih mjesta, ali ne onakav kakav ste dosad poznavali, već mnogo uređeniji i inovativniji.
Pored već tradicionalnih nagrada upućenih najboljem igraču, golmanu i strijelcu, od ove sezone nagrađujemo i najbolji gol turnira, nagrada koja će u čast najboljem strijelcu u povijesti NK Župa Dubrovačka biti nazvana “NEKO MILOSLAVIĆ AWARD”.  Također uvodimo kladioničara ekipe, što znači da pored nogometne momčadi mjesto mora prijaviti i kladioničara koji će prognozirati pobjedu, odnosno točan rezultat, ali o tome ćemo vas malo detaljnije obavijestiti drugi put.
Dobili smo naputke iz FIFA-e da ćemo morati uvesti VAR tehnologiju, tako da će suci moći pogledati spornu situaciju na laptopu, a zatim donijeti odluku koja neće oštetiti niti jednu momčad. Dosta župskih nogometnih ikona nažalost neće moći biti s nama, ali ne brinite sjetili smo se i njih. Naime, videopozivom ćemo se uključivati sa Župljanima diljem svijeta koji će bar na taj način moći sudjelovati u ovom lijepom događaju.
Sad  malo o samim detaljima.
Turnir kreće u nedjelju 20.siječnja, i ove godine igrat će se samo vikendima (subota, nedjelja), s tim da ćemo subotama praviti zabave turnira mjesta, a prva kreće već 19.01. U subotu, tzv.Warm up party i održat će se u kultnom Catamaranu, popraćen s ritmom DJ-eva i promotivnim cijenama pića.
I ove godina igra se u sistemu 5 +1, uplata po ekipi je 500 kn, i ovim putem molimo ekipe da se drže pravila i prijavljuju samo igrače koji su povezani s mjestom za koje igraju.
Ždrijeb za turnir bit će održan u petak, 18.siječnja, a način na koji će se on odviti ćemo ostaviti kao iznenađenje.
Također nas možete zapratiti na našem novootvorenom Instagram profilu pod imenom Turnir zupskih mjesta.
Zasada je dosta toga napisano.
Mi smo spremni,jeste li vi??