Aktualno

Tarik još jednom oduševio publiku izvedbom monodrame Ćiro

 

Vrt One Suite Hotela u petak 25. svibnja 2018. ugostio je autorsku hit monodramu o životu legendarnog nogometnog trenera Miroslava Ćire Blaževića u izvedbi Tarika Filipovića. Osim glumački i redateljski, Tarik predstavu potpisuje i scenografski, a s Ćirom Blaževićem sudjelovao je u odabiru glazbe.

Ono po čemu je ova, 55. izvedba bila posebna jest ležerno uživanje publike u vrhunskoj atmosferi i smijehu do suza uz vrhunska vina i slasne zalogaje u stilu kabarea. „Dubrovački zet“ svojom je izvedbom potvrdio status jednog od omiljenih glumca držeći tempo, svježinu te pažnju gledatelja do samog kraja. „Bilo je čarobno. Atmosfera, prirodna scena, publika… Prvi put sam igrao predstavu u vrtu, bez potpune kontrole, ali ću vam priznati da bi ovakvu izvedbu i na ovom mjestu rado ponovio. One Suite Hotel, pripremam neke nove projekte…“ izjavio nam je dobro raspoloženi Tarik još pod snažnim dojmom nakon predstave. Kraj predstave bio je početak koktel partyja i druženja na kojem su se pridružili i oni gosti koji ovog puta karte nisu rezervirali na vrijeme.

I ovog je puta bio velik interes i tražila se karta više, a zašto je tome tako i zašto u buduće ne smijete propustiti događanja u One Suite Hotelu provjerite u našoj fotogaleriji.

Sponzorirani članak.