Aktualno

Znanstvenici stvorili luk koji vas neće rasplakati

Luk Sunion razvili su znanstvenici Bayera nakon tri desetljeća križanja i nije riječ o genetski modificiranom proizvodu, objasnila je njemačka tvrtka na svojoj internetskoj stranici. Luk koji ne tjera suze na oči i koji raste samo u SAD-u postaje svaki dan sve slađi, dodaje tvrtka. Zbog toga što Sunion nije tako intenzivan, moguće ga je jesti svježeg. Tvrtka ipak ne navodi izostaje li potpuno, nakon konzumiranja, zadah iz usta na luk, pa zasad treba držati u pripremi koju vrećicu bonbona s mentolom. Ta najnovija namirnica možda će umiroviti niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da mogu osigurati bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočala do posebnih rezača. Donosi Večernji.hr

Anketa

Podržavate li ideju portala Županet da se pokrene humanitarna akcija prikupljanja novca za kupnju ŽUPSKE KUĆE u Zagrebu?

View Results

Loading ... Loading ...