Aktualno Sport

ŽUPA JE DOMAĆIN DRŽAVNOG PRVENSTVA MAŽORETKINJA

Nakon što je prošle godine održano u Karlovcu, ove godine Državno prvenstvo mažoretkinja stiže u Župu dubrovačku.
Naime, Mažoretke Župe dubrovačke će u svibnju , točnije 5-6.5.2018.godine biti domaćini 22.Državnog prvenstva mažoretkinja koje se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gđe. Kolinde Grabar Kitarović te Hrvatskog mažoret saveza, a organizatori su naše Mažoretke Župe dubrovačke uz veliku pomoć Općine Župa dubrovačka.
Oduševljenje ne skrivaju osnivačice i voditeljice Mažoretkinja kojima će ova organizacija biti prvo iskustvo organiziranja ovako kompleksnog događaja.
Predviđa se da će U navedenom vikendu u Župu iz svih krajeva Hrvatske doći oko 800 mažoretkinja te nekolicina njihovih roditelja i navijača.
Naravno i Mazoretke Župe dubrovačke će se na ovom prvenstvu po drugi put pojaviti u dvije kategorije ,kadetima i juniorima te prvom koraku koji je namjenjen za najmlađe djevojčice.
Uvjereni smo da će Župa dubrovačka i Dubrovačko-Neretvanska županija ovaj događaj pamtiti godinama te da će svima donijeti obilje veselja i radosti,a mažoretkinjama korektno sportsko natjecanje i uspješne rezultate.
S veseljem vas pozdravljaju Mazoretke Župe dubrovačke