Aktualno IZDVAJAMO

JOSIP Mladi talentirani Župljanin objavio svoju prvu pjesmu! Poslušajte ‘Boli’ [VIDEO]

Josip Bačić, 17-godišnji srednjoškolac sa župskom adresom, poznat je s društvenih mreža, a svoju ljubav prema glazbi gaji od malena, što je kulminiralo snimanjem njegove prve pjesme “Boli” u suradnji s poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem.

-Moje ime je Josip Bačić, odnosno Josip i vjerujem da sam već mnogima poznat s društvenih mreža. Imam 17 godina i srednjoškolac sam. Ljubav prema glazbi sam počeo gajiti još od malena, a sve je počelo s Malim raspjevanim Dubrovnikom kada sam imao svega 4 godine i pjevao solo pred prepunim Stradunom. Moja none je imala pregršt strpljenja dok me danima učila riječi pjesme. Inače kažu da s odrastanjem mnoge stvari zaboravljamo, al iako sam tada bio vrlo mali, ja ću taj trenutak i svoj prvi solo nastup zauvijek pamtiti! Kasnije sam pjevao u mnogim zborovima te završio Osnovnu glazbenu školu gdje sam svirao klavir. Uz glazbu, rodila se i ljubav prema glumi pa sam tako sudjelovao i na brojnim natjecanjima i manifestacijama. Iako sam se u međuvremenu počeo intezivnije baviti slikavanjem i snimanjem u čemu zaista uživam, moja ljubav prema glazbi je ostala nezamjenjiva. Uz mnogo truda i rada napokon sam dobio priliku snimiti svoju prvu pjesmu “Boli”. Pjesma je nastala u suradnji s poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, a spot je snimljen u mom Gradu na kojem su radili Diego Siqueira kao režiser i koreograf te snimatelji Fran Hrustić i Lorena Puškarić. To je za mene bilo jedno jako zabavno, zanimljivo i nezaboravno iskustvo.
Pjesma govori o toksičnom prijateljstvu i koliko je bitno u životu uz sebe imati dobre i prave ljude koji će uvijek biti tu uz tebe i onda kad je najteže. Bez obzira koliko ponekad može biti teško, bitno je imati pozitivan stav u životu i nikada ne zaboraviti one istinske prave vrijednosti.

Pjesma “Boli” dostupna je na svim digitalnim servisima.