Aktualno IZDVAJAMO

ADVENT U ŽUPI Uspješno proveden Javni poziv, šest ugostitelja otvorit će adventske kućice u petak

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka i ove godine organizira Advent u Župi. -Nakon uspješno provedenog javnog poziva za izdavanje suglasnosti za ustupanje lokacije na prostoru Trga ispred zgrade Općine za postavljanje 6 drvenih kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti za vrijeme trajanja Adventa u Župi u periodu 10.12.2021. – 03.01.2022. godine, sa zadovoljstvom objavljujemo ugostitelje prema redoslijedu prijava:
Nautica 1980 j.d.o.o.
Golden View d.o.o.
T.O. Vivado
U.O. Trica
U.O. Kolarin
Piccolo Kupari j.d.o.o.

-Prošle 2020. godine, nažalost zbog epidemiološke situacije, nismo bili u mogućnosti organizirati Advent u Župi koji je svoju tradiciju započeo 2019. godine, ali nam je drago da se tradicija nastavlja ove 2021. godine.
I ove godine će organizacija biti izazov vezano za epidemiološku situaciju tako da smo za sad još uvijek oprezni što se tiče organizacije glazbenog programa. Ali zdravlje je svakako na prvom mjestu, ako budemo organizirali glazbeni program, Turistička zajednica ili Ugostitelji koji drže kućice, svakako će biti u kontroliranim uvjetima i uz poštivanje svih mjera prema uputama Stožera.
Usprkos izazovnim vremenima, misleći na zdravlje i odgovornost jednih prema drugima, radujemo se blagdanskom druženju! – poručila je Anamarija Kusalo, direktorica Turističke zajednice općine Župa dubrovačka.