Aktualno IZDVAJAMO

ADVENT U ŽUPI 2021. Otvaranje adventskih kućica u petak 10. prosinca; TZO objavila Javni poziv za ustupanje lokacija za postavljanje šest kućica

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka kao Organizator manifestacije Advent u Župi, objavljuje JAVNI POZIV za ustupanje lokacija za postavljanje drvene kućice za obavljanje ugostiteljske djelatnosti.

Predmet javnog poziva je izdavanje suglasnosti za korištenje lokacija na prostoru Trga ispred zgrade Općine za postavljanje 6 drvenih kućica, za obavljanje ugostiteljske djelatnosti za vrijeme održavanja Adventa u Župi dubrovačkoj 2021. godine (10.12.2021. – 03.01.2022.)

Iskaz interesa i odabir za besplatno korištenje lokacije se provodi podnošenjem pisane prijave temeljem uvjeta Javnog poziva koje možete pročitati OVDJE.

-Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo otvaranje adventskih kućica u Župi dubrovačkoj. Molimo sve zainteresirane da se jave u Turističku zajednicu općine Župa dubrovačka isključivo na mail prema uputama Javnog poziva.

Radujemo se nastavku tradicije i organizaciji manifestacije Advent u Župi u trajanju od 10.12.2021. do 03.01.2022. godine! – poručila je Anamarija Kusalo, direktorica TZO.

 

JAVNI POZIV Advent, 2021 pdf