Aktualno IZDVAJAMO

TZO Otvorene online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021.

Hrvatska turistička zajednica otvorila je online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021., odnosno, za Godišnju nagradu „Anton Štifanić“ i Nagradu za životno djelo, a prijave su otvorene i za nagradu „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“.

Podnošenje kandidatura vrši se isključivo putem online prijavnica na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice, a više informacija o prijavama moguće je dobiti putem maila nagrade@htz.hr.

Rok za podnošenje kandidatura je 1. listopada 2021. Online prijavnici za podnošenje kandidatura može se pristupiti ovdje.

Hrvatska turistička zajednica svake godine organizira dodjelu Hrvatske turističke nagrade kao posebno priznanje za izniman doprinos pojedinaca i tvrtki i/ili ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske. U okviru Hrvatske turističke nagrade dodjeljuje se Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ i Nagrada za životno djelo. Također, dodijelit će se i nagrada Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine s ciljem podizanja kvalitete usluge i gostoljubivosti djelatnika u turizmu i ostalim djelatnostima povezanim s turizmom, što izravno utječe na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma te ukupnog doživljaja Hrvatske kao turističke destinacije.