Aktualno

Cijene Dječjeg vrtića Župa dubrovačka za travanj

 

Tijekom mjeseca travnja 2021. godine Dječji vrtić „Župa dubrovačka“ je provodio odgojno – obrazovni rad pod različitim uvjetima:
od 1. travnja do 11. travnja privremeno zatvoren – rad u dežurstvu radi sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID 19
od 12. travnja nadalje u redovnom radu sukladno uputi Osnivača Općine Župa dubrovačka i u skladu s razvojem epidemiološke situacije na području Općine Župa dubrovačka i Dubrovačko – neretvanske županije
PRIVREMENO ZATVARANJE – RAD U DEŽURSTVU
Roditelji djece:
– koji su korisnici Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“, a čija djeca od 1. travnja do 11. travnja NISU pohađala dječji vrtić, oslobađaju se obveze plaćanja učešća u financiranju cijene vrtića do 12. travnja,
– koji su korisnici Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“, a čija djeca od 1. travnja do 11. travnja JESU povremeno pohađala dječji vrtić, platit će mjesečno sudjelovanje u financiranju cijene vrtića proporcionalno vremenu pohađanja (plaćanje cijene vrtića po danu).
REDOVAN RAD
Roditelji djece:
koji su korisnici Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“, BEZ OBZIRA na pohađanje dječjeg vrtića u razdoblju od 12. travnja nadalje, podmirivat će obvezu plaćanja mjesečnog učešća u financiranju cijene vrtića računajući od 12. travnja nadalje.