Aktualno IZDVAJAMO

Započeli radovi na spoju s Ulicom Bruna Bušića, vozače se moli za strpljenje i razumijevanje

Danas su započeti radovi na konačnom uređenju raskrižja Srebreno , a koji se odnose na izmještanje magistralnog cjevovoda  i spoj  državne ceste D8 i Ulice Bruna Bušića.

Investitori su Hrvatske ceste koje su sa tvrkom Poduzeće za ceste Split potpisali  Ugovor o izvođenju radova u vrijednosti 3.627.417, 41 kunu.

Silvio Nardelli, načelnik Općine Župa dubrovačka  naglasio je kako će završetkom ovih radova u potpunosti biti završena rekonstrukcija raskrižja Srebreno, a  osiguravanjem  uvjeta  za planirani spoj sa ulicom Bruna Bušića kojom će se pak rasteretiti promet na semaforima raskrižja Srebreno.

Izvođač je već ranije uveden u posao, a radovi će trajati ukupno 6 mjeseci . U tom vremenu povremeno će biti otežan promet pa molimo vozače za strpljenje i razumijevanje.

Općina Župa dubrovačka još jednom će pozvati stanovnike ulice Bruna Bušića na konačan dogovor u vezi  realizacije projektne dokumentacije kako bi se utvrdio režim prometa.

Podsjetimo da je Općina Župa dubrovačka prije par godina financirala izradu Idejnog projekta te riješila vlasničke odnose kako bi se ovaj projekt mogao u cjelosti realizirati.