Aktualno IZDVAJAMO

VODITELJSKI TROJAC KONOVIZIJE OSTAJE NEPROMIJENJEN

Prošlogodišnji voditeljski trojac Konovizije Toni Čeović, Juraj Magud i Mija Švago, naći će se ponovo u voditeljskoj ulozi na Konoviziji 2020. godine. Za razliku od prošle godine, kada se voditeljskom tandemu Toni Čeović – Juraj Magud kao veliko iznenađenje na polufinalnoj večeri priključila Mija Švago, ovaj put će izostati iznenađenja – barem kada je riječ o voditeljima.
Toni Čeović i Mija Švago će tako ponovo voditi program i najavljivati izvođače, pri čemu će Čeović voditi i ceremoniju glasanja, dok će Juraj Magud, kao i do sada, svojim doskočicama zabavljati gledatelje iz backstagea.
Toni Čeović je pokretač Konovizije i s Magudom voditelj od prvog izdanja. Može se pohvaliti bogatim iskustvom u novinarstvu i organizaciji različitih događanja, a od voditeljskog iskustva s ponosom ističe Prvi pljesak na kojem je kao dijete i sam pjevao.
Najzabavniji konavoski odvjetnik Juraj Magud je neizostavni dio Konovizije, a neki konavosko pjevačko natjecanje gledaju samo radi njegovih javljanja iz backstagea! Amatersku voditeljsku karijeru počeo je još u osnovnoj školi a najpoznatiji je kao voditelj i suosnivač legendarne Konoteke.
Mija Švago se voditeljskom timu Konovizije priključila nakon što je na Konoviziji 2018 nastupila u natjecateljskom dijelu kao predstavnica Vodovađe. Nakon prošlogodišnje Konovizije njezin su voditeljski talent prepoznali mnogi pa je u međuvremenu vodila i neke nove programe.

 

Oznake