Aktualno IZDVAJAMO Obavijesti

PRVI ADVENT U ŽUPI Od 13.prosinca do 1.siječnja

Turistička zajednica u suradnji sa Općinom Župa dubrovačka po prvi put organizira ADVENT U ŽUPI koji će se održati od 13. prosinca do 01. siječnja.

U sklopu Adventa priredit će se prigodni program koji će obuhvatiti niz događanja kulturnog i zabavnog karaktera, a organizirat će se i doček nove godine za sve uzraste.

Navedeni program, koji će uskoro biti objavljen, održat će se na trgu ispred zgrade Općine.

Ugostiteljski objekt TUTTO BENE prepoznao je i podržao događaj Adventa u Župi dubrovačkoj te ponudio sponzorstvo u vidu osiguravanja šest adventskih kućica koje će upotpuniti ugostiteljsku i trgovačku ponudu župskog adventskog razdoblja. Najam kućica bit će simboličan i humanitarnog karaktera.

Pozivaju se svi ugostitelji koji su zainteresirani za najam kućice da se isti mogu sa svojom ponudom i programom obratiti tvrtki TUTTO BENE na broj telefona : 099 375 88 16 i na mail adresu: info@pizzashop.hr.

Ovim putem zahvaljujemo se ugostiteljskom objektu Tutto Bene na suradnji i Hotelima Dubrovačka Rivijera na ustupljenom prostoru. Nadamo se da će Advent u Župi naići na zainteresiranost župskog puka i svih posjetitelja i da će kao takav doprinijeti unošenju toplog blagdanskog ugođaja u naš kraj kroz druženje i zabavu na otvorenom, poručuje Anamarija Kusalo, direktorica TZO Župa dubrovačka.