Aktualno IZDVAJAMO

Konoba ‘Lanterna’ obitelji Masar dobila nagradu Večernjakove Turističke patrole

Ove je godine Večernji list otvorio novu stranicu Turističke patrole s tradicijom dugom više od 30 godina i otkrio čari manje poznatih odredišta kako bi dao dodatni zamah promociji hrvatskog turizma. Od srpnja do rujna Večernjakovi reporteri istražili su 20 morskih, a prije toga 20 kontinentalnih destinacija.

U konkurenciji od 20 restorana diljem hrvatske obale, konoba Lanterna osvojila je najveći broj bodova te je na jučerašnjoj dodjeli pomoćnik ministra turizma Robert Pende uručio Večernjakovu zvjezdicu Ivu Masaru, vlasniku konobe Lanterna u Mlinima.

Konoba na rivi u Mlinima otvorena je u lipnju 2002. godine i ove su sezone po broju odrađenih postali “punoljetni”. Lanterna je obiteljski restoran pa uz Ivu rade njegova supruga Karol, kći Ana te sin Ivo, predstavnik četvrte generacije muškaraca u obitelji Masar koja nosi to ime – piše Večernji.

A čime su to vrijedni članovi obitelji Masar i ostali zaposlenici ‘Lanterne’ oduševili novinarku Večernjeg lista pročitajte na sljedećim linkovima:

Da tako dobro kuham, kuhala bih svaki dan!

Punoljetna’ konoba dobila najviše ocjene

FOTO: Podijeljene nagrade šampionima turizma i Večernjakove zvjezdice

Izvor i foto: vecernji.hr