Aktualno IZDVAJAMO

“Bokarić” na Grudi: Smijeh do suza & humanitarnih prilozi u iznosu od 11.000,00 kuna BRAVO KONAVLE,BRAVO ŽUPA!

Sinoć se cijela Gruda orila od smijeha! U prepunoj dvorani Doma kulture na Grudi, okupilo se mnoštvo koje je pohitalo za dobrim glasom i velikim pohvalama najkomičnije predstave u zadnje vrijeme. Toliko su se glasno i slatko smijali,  da su se iz okolnih sela pitali što se to za Boga miloga s našim konavljanima događa?

Stigla im je famozna predstava “BOKARIĆ“, koju im je na krilima smijeha iz Župe donijela amatarska družina “Sve za Župu”, u režiji Fani Perun. Odavno se slađe nisu nasmijali, i to je nešto najljepše što čovjek može doživjeti, kada ljudi jedni druge nasmijavaju te tako uljepšaju večer jedni drugima. Smijeh je lijek, a ovdje ga je bilo u izobilju.  Dvije uvodne pjesme za Župu i Konavle  na početku predstave otpjevala je Romana Perun Moretić.

Komentar jednoga staroga dunda iz Konavala nas je posebno nasmijao: “Ama prijavi li nam se ona djevojčica što je pjevala na početku na Konoviziju, ama garant će odnijeti pobjedu”.

Bokarić, Konovizija ili “Župovizija 😀 “…. Znamo samo da su apsolutno svi, malo je reći – odlični!

Bila pjesma, gluma ili ples uz KONAVLE & ŽUPU  stvara se  zemljotres. 

 

Od  humanitarnih priloga na kraju predstave skupili su  11.000,00 kuna, koje će se uplatiti za liječenje Šimuna Petra Marune. Pogledajte atmosferu i smijeh u VELIKOJ FOTOGALERIJI i VIDEU!