Aktualno IZDVAJAMO

Vrijeme je za opuštajući Beauty Line SPA

Svakom tijelu je potrebna posebna pažnja, jer smo uvijek izloženi naporu i stresu zbog ubrzanog načina života. Upravo sada je idealno vrijeme da napravite najbolji izbor za relaksaciju. Sebe i svoju bolju polovicu počastite jednim savršenim odabirom odlaska u SPA. Samim tim ćete poboljšati svoje i fizičko i psihičko zdravlje. Naš poznati Beauty Line salon u svojoj bogatoj ponudi svakako nudi između ostalog  teretanu, bazen  kao i saune.

Teretana je svakako idealan odabir za siguran bijeg od užurbanog života i svakodnevnice. Minute koje bi posvetili svome tijelu uistinu su okidač za obnavljanje životne energije. Vaš trening u Beauty line teretani možete odraditi samostalno, uz privatnog trenera ili kineziologa.

Učinci saune za naše tijelo su višestruki, no onaj glavni je definitivno da je sauna glavni detoksikator za naše tijelo. Vašem tijelu će donijeti  poboljšanje cirkulacije, ojačati imunološki sustav organizma, potaknuti razgradnju štetnih tvari a posebno masnoća. Uz to djeluje maksimalno relaksirajuće kako za tijelo, tako i za psihu. Sauna posebno usrećuje ljepši spol, jer ima izuzetno djelovanje na njihovu kožu. Pore kože se otvaraju i čiste od štetnih tvari, dok se  ubrzava i pospješuje formiranje novih stanica kože. Koža postaje mekša i sjajnija. U ponudi Beauty Line ima dvije saune:

FINSKA SAUNA– Drvena prostorija zagrijana na temperaturi između 80° i 85°C  , u kojoj se vlažnost postiže polijevanjem vode preko vrućeg kamenja.

PARNA KUPELJ – Rapoloživa ugodna kabina za sjedenje, ili poluležanje s karakteristikama niže temperature ( od 45 – 50 °C), te visokim postotkom pare u kabini – do 100%. Para oplemenjena aroma eteričnim uljima u kabinu dospijeva iz ukrasne posude koja je spojena na parogenerator izvan kabine. Zidovi i klupe u parnoj kabini su obloženi keramikom.

I u konačnici, za kraj vašeg uživanja uputite se prema bazenu. Rastegnite svoje tijelo i otplivajte laganim zaveslajima u njegovoj toploj i ugodnoj atmosferi.

Beauty line SPA se nalazi u hotelu Hilton na Pilama. Za korisnike Beauty Line usluga, parking u garaži hotela Hilton je BESPLATAN!

 

Rezervirajte svoj termin i uljepšajte ovo hladno vrijeme!

KONTAKT Beauty Line  SPA :

Tel: +385(0)20 320 389