Aktualno IZDVAJAMO

“Imaj srce za druge” humanitarna akcija danas u Mlinima

Mladi i obitelji župe sv. Ilara u Mlinima uz potporu Općine Župa dubrovačka danas  ispod platana u Mlinima s početkom u 15 sati organiziraju humanitarnu akciju “Imaj srce za druge” . Sav prihod od prodaje ići će potrebitim obiteljima Župe Sv. Ilara.

– Mladi su izrađivali ukrase za bor, figurice u drvu, cvijeće, slike i druge ukrase kojima možete obradovati svoje najmilije, a pri tome otvoriti svoje srce i za sve one kojima je naša pomoć uistinu potrebna.

Osim ponude božićnih ukrasa i figurica moći ćete se zasladiti priklama, ugrijati čajem i poslušati adventske i božićne pjesme naših mladih i djece. U akciji će sudjelovati i Subrenum events, kao i slastičara Milano. Sav prihod od prodaje ići će potrebitim obiteljima naše Župe i vjerujemo da će im Božić biti puno ljepši i ispunjeniji.

U ovo predbožićno vrijeme kada smo toliko zasipani porukama o materijalnome; „Kupi!“, „Moraš imati!“ i sl., koje nas tjeraju na to da u cijeloj toj jurnjavi zaboravimo na ono bitno, podsjetimo se što je to uistinu Božić. Božić je vrijeme kada nam ususret dolazi mali Bog i želi nam dati radost, ljubav, mir, želi da to podijelimo jedni s drugima. Osvrnimo se oko sebe ovoga Božića i pogledajmo ljude oko nas, pokažimo im, da i mi otvorenog srca idemo njima ususret i dajemo ono najdragocjenije, sebe. Ovaj događaj je jedna takva prilika kad nježnost i ljubav toga malog Božića možemo podijeliti upravo s onima kojima je to najpotrebnije.

Zato dođite, jer uistinu smo potrebni jedni drugima! Dođite i učinite prvi korak ka Božiću…imajte srce za druge – poručuju organizatori.

U slučaju nevremena događaj se odgađa.