Aktualno

Županijska predsjednica Zajednice žena “Katarina Zrinska”, gdja Marina Sambrailo na XVIII Općem izvještajnom saboru.

Brojne članice Zajednice žena “Katarina Zrinska” Dubrovačko-neretvanske županije nazočile su na XVIII Općem Izvještajnom saboru s ciljem potpore predsjedniku HDZ-a, gospodinu Andreju Plenkoviću.

Sabor je održan u dvorani Košarkaškog centra “Dražen Petrović” u Zagrebu 26. lipnja 2018. godine s početkom u 11:00 sati.

Pozdravne govore održao je bugarski premijer i predsjedavajući Vijeća EU- a Boyko Borissov, predsjednik kluba zastupnika Europske pučke stranke u Europskom parlamentu Manfred Weber, te predsjednik sestrinskog HDZ-a BiH i član Predsjedništva BiH, prof.dr.sc. Dragan Čović.

Glavni tajnik HDZ-a, Gordan Jandroković, u svom pozdravnom govoru poseban naglasak stavio je na snagu i zajedništvu naših članova.

Predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković, obratio se svim nazočnim simpatizerima stranke podnošenjem izvješća rada koje je od strane nazočnih podržano.

Jedna od točaka dnevnog reda  bila je i rasprava i donošenje novog Statuta HDZ- a kojeg je izradila radna skupina pod vodstvom Karla Resslera.

Predsjednik Plenković iskazao je zadovoljstvo usvajanjem novog modernog Statuta.

Županijska predsjednica Zajednice žena “Katarina Zrinska”, gdja Marina Sambrailo, izrazila je zadovoljstvo zajedništva svojih članica odlaskom na sabor, kao i zadovoljstvo veličanstvenom atmosferom koja je vladala medju simpatizerima stranke okupljenim u zajedništvu i ljubavlju prema voljenoj domovini Hrvatskoj.