Aktualno

obilježavanju 19. obljetnice osnutka Zajednice žena HDZ- a “Katarina Zrinska” u Splitu,

Čast nam je i zadovoljstvo da je većina naših članica s područja naše Dubrovačko – neretvanske županije nazočila na obilježavanju 19. obljetnice osnutka Zajednice žena HDZ- a “Katarina Zrinska” u Splitu, točnije u hotelu “Atrium”.

Predsjednica Zajednice žena “Katarina Zrinska ” Splitsko – dalmatinske županije gospoda Danica Baričević u uvodnom dijelu obratila se svim nazočnim članicama i uzvanicima, te zahvalila brojnim članicama koje su došle iz svih krajeva lijepe naše da uveličaju ovu svečanost.

Naša nacinalna predsjednica i ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gospoda Nada Murganić pozdravila je i pohvalila angažman članica kako u obavljanju raznih aktivnosti, tako i njihovim djelovanjem u političkom životu.

Predsjednik Hrvatskog sabora gospodin Gordan Jandroković u svom govoru istakao je važnost žena u politici, te istakao daljnju potporu članicama u njihovom radu i političkom angažmanu.

Predsjednik Vlade i HDZ- a gospodin Andrej Plenković s ponosom je istakao da je prisutan sve veći angažman žena u politici, sto dobrim dijelom zahvaljujemo i samom premijeru Plenkoviću koji s poštovanjem pridaje na važnosti žene i njezinoj ulozi u političkom životu.

Nakon svečane sjednice uz bogati tratamenat  družile smo se s našim premijerom, predsjednicom Murganić i predstavnicima Vlade.