I ove godine u sklopu Mediteranskog sajma ŽK Dubrovnik organizira zanimljivu i korisnu edukaciju
Izračun energetske i hranjive vrijednosti hrane
koja će se održati u petak 23. ožujka, u 9 sati u hotelu Valamar Dubrovnik President, u dvorani Olipa.
Nutritivna deklaracija čije je navođenje obvezno, gotovo za svu hranu, od 13. prosinca 2016., sukladno Uredbi (EU) br. 1169/2011 o informiranju potrošača o hrani, bit će ovom prilikom pojašnjena. Na predavanju će biti predstavljen i Vodič za izračun hranjive vrijednosti koji je namijenjen proizvođačima i prodavačima hrane, ugostiteljima te svima zainteresiranima za označavanje hranjivih vrijednosti.
Ovu korisnu edukaciju održat će prof. dr. sc. Danijela Čačić Kenjerić, profesorica na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku.
Prijavu i detaljni program možete naći na linku
Pozivamo vas da nam se pridružite i ujedno vas molimo da objavite najavu u vašem mediju.
S poštovanjem
ŽK Dubrovnik